Opportunity banka, Novi Sad

Sedište banke: Novi Sad
Osnovana: 2002
Kapital banke: 1.152.033.000 RSD
Aktiva banke: 6.440.777.000 RSD
Vlasništvo banke:

Opportunity Transformation Investments, Inc 63.51%, European Bank for Reconstruction and Development 19.11%, Nederlandse Financierings-Maatschappij Voor Ontwikkelingslanden N.V. 12.74%

Broj ekspozitura: 18
Broj bankomata:
SWIFT code: OPPBRS22
Call centar:
eMail: stednja@obs.rs
website: http://www.obs.rs
Uopšteno

Opportunity banka Srbija (OBS) deo je međunarodne mreže banaka i mikrofinansijskih organizacija “Opportunity International“ koja je osnovana 1971. godine u Čikagu i danas ima preko 5 miliona klijenata u 24 zemlje sveta..

Opportunity banka Srbija (OBS) u Srbiji postoji od 2002. godine, a 2012. obeležava kao jubilarnu godinu u kojoj ulazi u desetu godinu poslovanja u Srbiji. Već deset godina obezbeđujemo kredite preduzetnicima i malim preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i individualnim poljoprivrednim proizvođačima, a odnedavno i kredite, štedne proizvode i tekuće račune namenjene svim segmentima stanovništva.

Naši proizvodi namenjeni su započinjanju ili razvijanju poslovanja ili poljoprivredne proizvodnje, kreiranju novih i održanju postojećih radnih mesta i naposletku obezbeđivanju boljeg života za naše klijente i njihove porodice, a posebno smo posvećeni razvoju lokalnih zajednica u manjim ruralnim sredinama udaljenim od gradova, kojima finansijske usluge nisu lako dostupne, a preko su potrebne.